Fiets mee in de trein naar / van Berlijn

Fiets mee in de trein naar / van Berlijn

Fiets mee in de trein naar Berlijn is tot zes keer per dag mogelijk met een rechtstreekse trein. Deze intercity rijdt van Amsterdam Centraal via o.a. Amersfoort, Deventer, Hengelo, Osnabrück en Hannover naar Berlijn. In het fietsrijtuig kunnen tot 16 fietsen mee, waarvan twee plaatsen ook voor tandems gereserveerd kunnen worden. Met deze trein reis je ook naar andere bestemmingen zoals Hamburg, Kopenhagen, Praag en München. Dan stap je over in Osnabrück, Hannover of Berlijn.

Vanuit België bereik je Berlijn ook eenvoudig. Er zijn twee routes mogelijk; via Amsterdam en via Aken. De route via Nederland is met één overstap op Amsterdam Centraal. Met de ICE naar Berlijn is met drie overstappen in Welkenraedt, Aken en Keulen of Düsseldorf. De route via Nederland duurt iets langer, maar is met minder overstappen. Ook zijn er iets meer fietsplaatsen beschikbaar op de Intercity Amsterdam – Berlijn en kunnen op deze trein tandems meegenomen worden. De route met de ICE naar Berlijn is daarentegen wat sneller.

*Vanuit andere stations dan Amsterdam Centraal of Brussel-Zuid kunnen de reisduur, prijs, overstappen en reismogelijkheden afwijken.

Fiets mee in de trein naar Berlijn

Fiets Mee

KvK nummer: 78379288

E-mail: info@fiets-mee.nl

 

Algemene voorwaarden

Privacy

@Fiets_Mee

Nieuwsbrief

Elke 2 maanden nieuws en updates over fietsvakanties en reizen met je fiets in de trein