Fiets mee in de trein naar / van Bologna

Fiets mee in de trein naar / van Bologna en Toscane

Fiets mee in de trein van Nederland naar Bologna is dagelijks mogelijk. Deze reis kun je het beste in 2 dagen maken met een onderbreking onderweg in München. Onderweg zijn overstappen in Hannover en München. In München kun je de onderbreking van de reis het beste plannen. De volgende ochtend kun je verder naar Bologna reizen met een directe trein. Op alle treinen via Hannover zijn gereserveerde zit- en fietsplaatsen.

Fiets mee in de trein van België naar Bologna is dagelijks mogelijk. Deze reis kun je het beste in 2 dagen maken met een onderbreking onderweg in München. Onderweg zijn overstappen in Welkenraedt, Aken, Keulen en München. In München kun je de onderbreking van de reis het beste plannen. De volgende ochtend kun je verder naar Bologna reizen met een directe trein. Op alle treinen vanaf Keulen zijn gereserveerde zit- en fietsplaasten.

Bologna ligt midden in het fietsparadijs Emilia-Romagna. Hier is voor elk wat wils. Toscane kun je ook erg makkelijk bereiken vanuit Bologna. Dagelijks gaan er regelmatig regionale treinen richting Florence.

fiets mee in de trein naar bologna

Fiets Mee

KvK nummer: 78379288

E-mail: info@fiets-mee.nl

 

Algemene voorwaarden

Privacy

@Fiets_Mee

Nieuwsbrief

Elke 2 maanden nieuws en updates over fietsvakanties en reizen met je fiets in de trein