Fiets mee in de trein naar / van Catalonië

Reizen naar / van / via Frankrijk kunnen niet meer verzorgd worden.

Deze pagina zal binnenkort offline gehaald worden.

Fiets mee in de trein naar / van Catalonië

Met je fiets mee in de trein kun je dagelijks naar Catalonië reizen. Met de nachttrein Parijs – Toulouse (-Portbou) reis je naar het zuiden van Frankrijk. Op vrijdag en zondag rijdt deze nachttrein naar Portbou, net over de grens in Catalonië. Op overige dagen is een overstap in Toulouse nodig. In de zomer rijdt deze nachttrein dagelijks naar Portbou. Op deze trein kunnen tot 6 fietsen mee.

Vanuit België is Catalonië tweemaal per dag te bereiken met je fiets in de trein. Dit kan overdag en ’s nachts. De reis overdag gaat met regionale treinen naar Parijs, vanwaar de TGV naar Toulouse tot 2 fietsen kan meenemen. Vervolgens reis je verder met een regionale trein naar Perpignan.

Vanuit Portbou kun je met regionale Spaanse treinen verder reizen naar Girona en Barcelona. Deze kaartjes zijn enkel ter plaatse te koop. Fietsen kunnen gratis mee en hoeven niet gereserveerd te worden.

Deze verbinding is ideaal om Catalonië of Spanje fietsend te gaan ontdekken. Ook om terug te reizen na afloop van de fietsroute naar Barcelona is dit deze beste verbinding.

Fiets mee in de trein naar Catalonië

Fiets Mee

KvK nummer: 78379288

E-mail: info@fiets-mee.nl

 

Algemene voorwaarden

Privacy

@Fiets_Mee

Nieuwsbrief

Elke 2 maanden nieuws en updates over fietsvakanties en reizen met je fiets in de trein