Fiets mee in de trein naar / van Praag

Fiets mee in de trein naar / van Praag

Fiets mee in de trein naar Praag is tot drie keer per dag mogelijk. Met de Intercity naar Berlijn hoef je enkel in Berlijn over te stappen op de Eurocity naar Praag. Op de Intercity en Eurocity kunnen respectievelijk 16 en 8 fietsen mee. Onderweg stopt de Eurocity ook in Dresden en Bad Schandau. Dit zijn ook goede plaatsen om je fietsvakantie te starten. Tandems kunnen helaas niet meegenomen worden op de Eurocity naar Praag.

Dagelijks zijn er drie mogelijkheden om met je fiets in de trein van België naar Praag reizen. Er zijn drie verschillende routes mogelijk. De snelste route gaat via Keulen en Regensburg. De fietsplaatsen op de ICE Keulen – Regensburg zijn echter zeer beperkt beschikbaar. Een andere optie is om van Keulen via Dresden naar Praag te reizen. Op deze route zijn meer fietsplaatsen beschikbaar. Het minste aantal overstappen is de route via Amsterdam en Berlijn. Dit is tevens de route met de langste reisduur.

*Vanuit andere stations dan Amsterdam Centraal en Brussel-Zuid kunnen de reisduur, prijs, overstappen en reismogelijkheden afwijken.

Fiets Mee

KvK nummer: 78379288

E-mail: info@fiets-mee.nl

 

Algemene voorwaarden

Privacy

@Fiets_Mee

Nieuwsbrief

Elke 2 maanden nieuws en updates over fietsvakanties en reizen met je fiets in de trein