Fiets mee in de trein naar / van de Provence

Reizen naar / van / via Frankrijk kunnen niet meer verzorgd worden.

Deze pagina zal binnenkort offline gehaald worden.

Fiets mee in de trein naar / van de Provence

Met je fiets mee in de trein kun je dagelijks naar de Provence reizen. Er zijn meerdere plaatsen waar je naartoe kunt reizen met de trein. De reis naar Nice duurt 23:46 uur, dit is met de nachttrein Parijs – Nice. Vanuit Marseille zijn onder andere Arles, Avignon en Aix-en-Provence goed te bereiken met aansluitende regionale treinen. In deze treinen mogen fietsen zonder reservering en fietskaartje gratis mee.

Met je fiets in de trein van België naar de Provence is tweemaal per dag mogelijk. Dit kan zowel overdag als een deel ’s nachts. De reis overdag gaat met de TGV Nancy – Nice. Deze TGV stopt onderweg ook in Avignon en Marseille. Op deze trein heeft je fiets een gereserveerde plaats. Deze plaatsen zijn beperkt beschikbaar. Een deel ’s nachts reizen is ook mogelijk met de nachttrein Parijs – Marseille – Nice.

De Provence – Cote d’Azur is bijna het hele jaar door een heerlijke fietsbestemming. In deze regio vind je een prachtige kustlijn, kloven, lavendelvelden en interessante steden. Voor wie een uitdaging niet uit de weg gaat, is de Mont Ventoux natuurlijk niet te missen.

Fiets mee in de trein naar de Provence

Fiets Mee

KvK nummer: 78379288

E-mail: info@fiets-mee.nl

 

Algemene voorwaarden

Privacy

@Fiets_Mee

Nieuwsbrief

Elke 2 maanden nieuws en updates over fietsvakanties en reizen met je fiets in de trein