Fiets mee in de trein naar de Provence

Fiets mee in de trein naar de Provence

Met je fiets mee in de trein kun je dagelijks naar de Provence reizen. Er zijn meerdere plaatsen waar je naartoe kunt reizen met de trein. De reis naar Marseille duurt 22:03 uur, andere plaatsen zijn mogelijk met een overstap in Marseille. Vanuit Marseille zijn onder andere Nice, Arles en Avignon goed te bereiken met regionale treinen. In deze treinen mogen fietsen zonder reservering en fietskaartje gratis mee.

De reis naar de Provence is op twee manieren mogelijk; via de nachttrein Parijs – Toulouse of de nachttrein Parijs – Veynes. Vanuit Veynes zijn plaatsen in de buurt van de Mont Ventoux goed te bereiken, zoals Manosque of Aix-en-Provence. Aansluitend op de nachttrein naar Toulouse rijdt er een Intercity met gereserveerde zit- en fietsplaatsen naar Marseille.

Met je fiets in de trein van België naar de Provence is tweemaal per dag mogelijk. Dit kan zowel overdag als een deel ‘s nachts. De reis overdag gaat met regionale treinen door Frankrijk. Een deel ‘s nachts reizen is ook mogelijk met de nachttrein Parijs – Toulouse of Parijs – Veynes.

De Provence – Cote d’Azur is bijna het hele jaar door een heerlijke fietsbestemming. In deze regio vind je een prachtige kustlijn, kloven , lavendelvelden en interessante steden. Voor wie een uitdaging niet uit de weg gaat, is de Mont Ventoux natuurlijk niet te missen.

Fiets mee in de trein naar de Provence

Fiets Mee

KvK nummer: 78379288

E-mail: info@fiets-mee.nl