Fiets Mee

Op reis met je fiets in de trein
Zo werkt het

Fiets mee in de trein

Met de trein reis je naar veel bestemmingen in Europa. Stap in op het station bij jou in de buurt en reis gemakkelijk naar / van het start- of eindpunt van je fietsvakantie. Wij reserveren waar mogelijk een plaats voor jou en je fiets. De kaart op deze pagina geeft weer welke bestemmingen ik kan verzorgen.

Fiets mee in de trein
Flensburg en Jutland Hamburg Berlijn Dresden Praag Keulen, Koblenz en Eifel Luxemburg, Metz en Nancy Langres Parijs Normandië Basel en Zürich Lugano en Milaan München Salzburg Innsbruck en Bolzano Verona en Venetië Bologna Villach Wenen Boedapest

Hamburg

Dresden

München

Verona en Venetië

Op reis met je fiets in de trein

Met de trein reis je comfortabel naar iedere uithoek van Europa. Stap in op het station bij jou in de buurt en reis gemakkelijk naar je startpunt van je fietsvakantie. Wij reserveren waar mogelijk een plaats voor jou en je fiets. Het enige wat je nog hoeft te doen is instappen en laat het landschap aan je voorbij trekken. Voor je het weet, spring je op je fiets en ga je op pad!

Reismogelijkheden Fiets Mee

In het reserveringssysteem wat ik gebruik zijn helaas niet alle bestemmingen in Europa beschikbaar. Op deze pagina kun je zien welke bestemmingen ik kan verzorgen.

De bestemmingen in de bovenstaande kaart zijn voorbeelden om een indicatie van de mogelijkheden te geven.

Overstaptijd en reserveringen

Bij het samenstellen van een offerte en boeking gebruik ik altijd ruim voldoende overstaptijd in Duitsland. Bij een overstap in Duitsland reken ik minstens 30 minuten overstaptijd.

Voor de reis naar en door Duitsland gebruik ik zoveel mogelijk de intercity Amsterdam – Osnabrück – Hannover – Berlijn. Deze trein heeft gereserveerde zit- en fietsplaatsen. Bij drukte in de trein zoals rondom weekenden en vakanties, heb je zekerheid van gereserveerde zit- en fietsplaatsen.

Grensoverschrijdende regionale treinen

Het is ook mogelijk om met een regionale trein de grens over te steken.  Dit kan met de onderstaande routes:

  • Groningen – Weener (fietsen van Weener naar Leer voor volgende treinen);
  • Hengelo – Osnabrück – Bielefeld;
  • Enschede – Münster / Dortmund;
  • Arnhem – Duisburg – Düsseldorf;
  • Venlo – Düsseldorf – Wuppertal;
  • Heerlen – Aken.

 

Op regionale treinen is het niet mogelijk om te reserveren. Dit werkt hetzelfde als in een Nederlandse trein. Deze regionale treinen kunnen erg druk zijn en zijn kwetsbaar voor uitval en vertragingen. Bij het reizen met een grensoverschrijdende regionale trein raad ik altijd aan om minstens 1 uur eerder te reizen om een uitgevallen trein mee op te vangen.

NightJet

De NightJet nachttreinen Nederland <> Innsbruck / Wenen nemen geen fietsen mee. De NightJet Nederland <> Basel / Zürich wel. Deze trein kan ik enkel op basis van zitplaatsen boeken. De tarieven van de lig- en slaapaccommodaties worden door de uitvoerende spoorwegen niet gedeeld met mijn leverancier (NS International).

Werktijden

Mijn werktijden zijn maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 16:00. In deze periode kun je antwoord verwachten. De aanvragen, boekingen en overige vragen probeer ik zo snel mogelijk te verwerken en antwoorden. Houd rekening met 3 werkdagen

Checklist

Aan alles gedacht?

Deze winkels hebben alles om jouw fietsvakantie tot een succes te maken!

Onze partners

Hier komt een lijst van (web) winkels.

Fiets Mee

KvK nummer: 78379288

E-mail: info@fiets-mee.nl

 

Algemene voorwaarden

Privacy

@Fiets_Mee