Fiets mee in de trein naar / van Rome

Reizen naar / van  Rome kunnen niet meer verzorgd worden.

Naar / van Milaan, Bologna, Verona of Venetië is wel mogelijk. Verder Italië in kan ik niet verzorgen.

Deze pagina zal binnenkort offline gehaald worden.

Fiets mee in de trein naar / vanuit Rome

Met je fiets mee in de trein terugreizen uit Rome is dagelijks mogelijk. Dit kan zowel met treinen die overdag rijden als een deel met een nachttrein.

De snelste manier van Rome naar Nederland met een fiets mee in de trein is met de nachttrein Zürich – Nederland. Overdag reis je met ruime overstappen van Rome naar Zürich. ’s Avonds om 21:59 vertrekt de nachttrein uit Zürich, deze komt de volgende ochtend aan in Nederland en stopt in Arnhem, Utrecht en Amsterdam.

Op deze trein zijn verschillende accommodaties beschikbaar. Er rijden een aantal zitrijtuigen mee, dit is de goedkoopste optie maar op een lange treinreis niet aan te raden. De couchettes zijn wat prijs-kwaliteit verhouding betreft een prima keuze. Het comfort van een couchette is vergelijkbaar met een slaapbank. Beddengoed, kussen en een klein ontbijt zijn inbegrepen. Een wastafeltje en wc deel je met de andere reizigers van het rijtuig en deze bevinden zich aan de uiteinden van het rijtuig. De meeste luxe optie is een slaapcompartiment. Deze compartimenten hebben een opgemaakt bed, eigen wastafeltje en een uitgebreid ontbijt is inbegepen.

De couchette en slaapcompartimenten zijn zowel voor gedeeld als privé gebruik te boeken.

Van Rome terugreizen naar België kan met treinen die overdag rijden. Het beste is dan om onderweg te overnachten in Zwitserland.

Fiets Mee

KvK nummer: 78379288

E-mail: info@fiets-mee.nl

 

Algemene voorwaarden

Privacy

@Fiets_Mee

Nieuwsbrief

Elke 2 maanden nieuws en updates over fietsvakanties en reizen met je fiets in de trein