Fiets mee in de trein naar / van Salzburg

Fiets mee in de trein naar / van Salzburg

Fiets mee in de trein naar Salzburg is tot zeven keer per dag mogelijk. Met overstappen in Arnhem, Düsseldorf en München is Salzburg goed te bereiken. Met deze IC en ICE treinen zijn respectievelijk 16 en 8 fietsplaatsen per trein beschikbaar. Deze reis is ook met de NightJet nachttrein mogelijk. Op de NightJet zijn 5 fietsplaatsen beschikbaar. Tandems kunnen mee in de intercity treinen die overdag rijden.

Vanuit België zijn er dagelijks meerdere mogelijkheden om met fiets naar Salzburg te reizen. De snelste reis is met de ICE Keulen – München. Dit is 3 keer per dag mogelijk. Een andere mogelijkheid is om met Intercity’s door Duitsland te reizen via Keulen en Stuttgart. Deze optie is met name geschikt voor reizigers met een tandem, aangezien tandems niet mee mogen op de ICE treinen.

Vanuit Salzburg zijn er goede verbindingen per spoor verder Oostenrijk in. Zo gaat er iedere twee uur een trein naar Villach en Klagenfurt in Karinthië. Natuurlijk is het ook een aanrader om wat langer in Salzburg te blijven. Er is immers genoeg te zien in en rondom deze stad.

*Vanuit andere stations dan Amsterdam Centraal en Brussel-Zuid kunnen de reisduur, prijs, overstappen en reismogelijkheden afwijken.

Fiets mee in de trein naar Salzburg

Fiets Mee

KvK nummer: 78379288

E-mail: info@fiets-mee.nl

 

Algemene voorwaarden

Privacy

@Fiets_Mee

Nieuwsbrief

Elke 2 maanden nieuws en updates over fietsvakanties en reizen met je fiets in de trein