Fiets mee in de trein naar / van Wenen

Fiets mee in de trein naar / van Wenen

Fiets mee in de trein naar Wenen is tot vier keer per dag mogelijk. Deze reis gaat met de intercity Berlijn en ICE’s via Hannover en Nürnberg. De fietsplaatsen op de ICE naar Wenen zijn zeer beperkt. Per trein zijn slechts drie fietsplaatsen. Met een overnachting in bijvoorbeeld München zijn er meer mogelijkheden. Tandems kunnen helaas niet meegenomen worden op deze treinen.

Met je fiets mee in de trein van België naar Wenen is dagelijks mogelijk. Dit kan overdag met een directe ICE Keulen – Wenen. Deze ICE neemt zeer beperkt fietsen mee, tijdig boeken is sterk aan te bevelen. Een andere optie is met de ICE Keulen – München en RailJet München – Wenen te reizen. Deze treinen nemen meer fietsen mee. Ook hier blijft het aan te raden om tijdig te boeken. Voor wie liever ’s nachts reist is het mogelijk om via Amsterdam en Hannover te reizen. De NightJet Hannover – Wenen heeft plek voor 5 fietsen.

*Vanuit andere stations dan Amsterdam Centraal en Brussel-Zuid kunnen de reisduur, prijs, overstappen en reismogelijkheden afwijken.

Fiets Mee

KvK nummer: 78379288

E-mail: info@fiets-mee.nl

 

Algemene voorwaarden

Privacy

@Fiets_Mee

Nieuwsbrief

Elke 2 maanden nieuws en updates over fietsvakanties en reizen met je fiets in de trein